Categorie Archief Uncategorized

doorMerel

Trouwkaarten

Een trouwkaart uitzoeken is meestal iets heel persoonlijks. Meestal zegt de trouwkaart ook wel iets over het bruidspaar. Je hebt trouwkaarten te kust en te keur, muzikale trouwkaarten, in een blik, of een fles. Je er voor kiezen je hele lijn van de bedankjes tot de uitnodigingen menukaarten in een lijn te houden. De kaart is de eerste blik van je bruiloft thema. DIY trouwkaarten is een leuke hype, je kan er al je eigen ideeen en creativiteit in kwijt, en je weet zeker dat je een unieke uitnodiging hebt. Er zijn veel aanbieders waar je je eigen kaarten online kan ontwerpen, dit spaart je vaak veel tijd uit, en je krijgt precies wat je hebben wil. Je kan de uitnodigingen ook bekijken uit een boek, dan heb je de traditionele lijnen van de aanbieders.

Het versturen van de trouwkaarten

Volgens de regel horen alle gasten boven de achtien jaar een eigen uitnodiging te krijgen, ook als zij nog thuis wonen. Als je een single uitnodigt en je wilt hem of haar de kans bieden iemand mee te nemen, schrijf je dat op de uitnodiging erbij. Dan adresser je de uitnodiging bijvoorbeeld zo: Dhr R. de Vries + gast. Je verstuurd de uitnodingen zo’n zes tot acht weken voor de bruiloft.

doorMerel

Trouwen Thuis Buiten Of een strandlocatie

Willen jullie trouwen op het strand, een heel leuk thema natuurlijk, en vooral als je dicht aan de kust woont. Er zijn natuurlijk tal van strandpaviljoens waar je je feest kan vieren, en mocht het toch erg slecht weer zijn, kan je altijd uitwijken naar het strandpaviljoen. Een erg leuk thema voor trouwen op het strand zijn de schelpen. Decoreer je tafels met leuke schelpen, zoek bedankjes uit met het thema strand en zee. En erg leuk is om s,avonds op het strand ufo ballonnen op te laten.

Thuis trouwen

Steeds meer bruidsparen overwegen om thuis te trouwen, wat natuurlijk heel goed kan als je er ruimte voor hebt. Toch komt er heel wat bij kijken.Heb je thuis een grote leegstaande schuur staan, of een bedrijfsruimte is er vaak geen probleem, dit kan erg mooi aangekleed worden. Dit kan je zelf doen, of overlaten aan een bedrijf wat hier in gespecialiseerd is. zo heb je de mogelijkheid om thuis te trouwen, je diner te geven, receptie en of feest. Het is wel raadzaam hier een partycateraar voor in te huren. Vaak ben je wel duurder uit als je een feest thuis geeft, een partycentrum is vaak goedkoper.Heb je geen overdekte locatie, maar welk een grote tuin, zal je sowieso een feesttent moeten inhuren, in ons kwakkellandje kan het weer opeens omslaan. Ook kunnen de avonden frisjes zijn.

Ook zal je moeten denken aan toiletgroepen, en een goed verharde vloer, voldoende stroom voor muziek en verlichting. Maar er zijn tal van partycateraars die alles in huis hebben om jullie een onbezorgd dag te geven. Je kan er ook voor kiezen om te trouwen op zaterdagmiddag of zondagmiddag, met achtereenvolgend een receptie. kies je dan voor half juli of augustus heb je grote kans dat je mooi weer hebt, maar een garantie heb je natuurlijk nooit. We blijven natuurlijk altijd afhankelijk van het weer. Zie je dit allemaal toch niet zitten zijn er tal van partycentrum in jullie buurt waar je ook onbezorgd je bruiloft kan vieren. Je kan voor je huwelijksplechtigheid een trouwambtenaar inhuren, zowel thuis als in het partycentrum, maar informeer hierover wel eerst bij je gemeente.

Leuke spulletjes om te decoreren zoals: wensballonnen, pom poms, en lampionnen in alle kleuren vindt u bij lampionstore.nl